keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

8.7. Keskustelu velloo hevostalli.netissä

"Poliisit saivat ilmoituksen "sekavasti käyttäytyvästä naisesta lapsen kanssa". Tarjosivat kyydin äidille JA LAPSELLE sinne, minne nämä olivat menossa, mutta ei kelvannut, vaan äiti jatkoi itsepintaisesti tien varressa hortoilua.Mitä poliisin olis pitänyt tehdä??? EIVÄT HE VOINEET JÄTTÄÄ ILMOITUKSEN JOHDOSTA VIEMÄTTÄ TILANNETTA LOPPUUN ASTI! Nämä "pahoinpitelyt" täällä on sitten kukan omaa tarinointia. Lapsihan todettiin sairaalassa hyvin voivaksi, missä pahoinpitelyn jäljet on? "

"Siitähän tässä juuri onkin perimmiltään kyse, että ei poliisin kuulu lähteä määrittelemään "normaalia käytöstä". Jos kerran ei ole rikottu lakia, ei poliisilla SAA olla kenenkään käytökseen mitään sanomista. Täällä tuntuu olevan aikamoinen sakki ihmisiä, jotka haluavat tästä maasta poliisivaltion. "

Tässä lainattuna pari tyypillistä viestiä.

(Ei pysty siltä foorumilta linkittämään yksittäisiä viestejä, toivottavasti tämä laiton lainaus ei haittaa ketään.)

9.7. ovat tulossa sosiaalipalvelusta tarkkailijat. Niilä tulee olemaan h*lvetin tylsää kun kaikki istuvat vaan koneella, rikkinäinen läppärikin tuli korjattuna huollosta joten neljä toosaa koko ajan netissä. Eikös sitä varten maalle muuteta ettei tarvitse olla ulkona...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti