torstai 9. heinäkuuta 2009

9.7. Hevostalli.netissä saa esittää mielipiteensä - jos ei ole liftariäiti

"Tällainen persoona on kertakaikkiaan niin lapsen tasolla..."

"Kun kaikilla ei ole itsellään minkäänlaista arvostelukykyä..."

Tämmöistä sataa edelleen niskaani hevostalli.netin keskustelufoorumilla, mutta minähän en sinne voi enää kommentoida. Hevostalli.netin keskustelufoorumin ylläpito päätti tukea Loimaan poliisia ja estää minun kirjoittamiseni siellä. Siis bannit napsahtivat, kuten nettikielellä sanotaan.

"Kiitos täältäkin ylläpidolle. Ei ole oikein haukkua viranomaisia nimeltä, tekevät vain työtään."
"Hienoa, että poliisit puuttuvat tällaiseen, ilman että varsinaisesta rikoksesta olisi näyttöä.hyvin toimittu poliisit. "
"Meillä ei edes tiedetä mitä ihmisoikeusloukkaus tarkoittaa. Se on täällä jollekin vähämieliselle naiselle sitä että joutuu olemaan muutaman päivän erossa lapsestaan. Muualla mailmassa se voi tarkoittaa mielivaltaista vangitsemista eliniäksi ilman, että kukaan saa edes tietää onko vangittu ihminen enää hengissä. "
Noin poliisien ja sossujen puolustajat jatkavat hevostalli.netin suojeluksessa vapaasti. Ennen olen vastannut sontaan puhumalla asioista, nyt kun kirjoittamiseni on estetty, siirryn tekemään ilmoituksia poliisille. Olen tehnyt yhden viime kesänä, sitä ei tutkittu, no ei kai kun olen poliisin rekisterissä sillä "mustalla listalla" josta Loimaan poliisiakin valistettiin. Mutta luulenpa että minua ei enää uskalleta enää kohdella kuin c-kansalaista, kiitos yhteiskunnan vahtikoiran eli lehdistön.
Mikä saa osan nettikansaa hurraamaan sille, että tietoon tulee pieni kauhusta huutava, sen jälkeen heitteillä pidetty vauva? Keitä nuo nimettömät nettihuutelijat nimimerkkiensä takana mahtavat olla?

Poliisit vielä jaksavat laajentaa toimialaansa vauvojen ja äitien pahoinpitelyyn, vaikka on niin resurssipula, pisteet hevostalli.netin ylläpidolta heille. Maailma on niin pieni, monella on sukulaisia Loimaan poliisissa tai asiaan sekaantuneissa sosialihenkilöissä. Muuten on vaikea kuvitella syitä siihen, että pahoinpidellyn vauvan äidin suu tukitaan.

Sosiaalitätienkin on kivempi hoidella huostassa terveitä ja hyvinhoidettuja vauvoja, ymmärtäähän sen ettei jaksa pulsujen ja narkkien häiriintyneiden kakaroiden kanssa aina. Hevostalli.netissä saamme lukea että Jylyn äiti Johanna Metsäjätti on pulsun/narkin näköinen, joten poliisi toimi ihan perustellusti.

Entä jos tämän näköinen nuori ihminen kanniskelisi vauvaa Loimaalla?
http://cdn.sheknows.com/thebuzz/2008/02/no-makeup-eva-longoria.jpg

2 kommenttia:

  1. Moikka paljon tsemppiä sinulle ja perheellesi Johanna.

    Se mitä sinulle ja Jylylle tapahtui on aivan hirveää lasta ja äitiä kohtaan.

    Toivottavasti pikku Jyly selviää traumoista jotka poliisin ym viranomaiseten kaltoinkohtelu hänenlle on aiheuttanut.

    VastaaPoista
  2. Siis sinut on suljettu ulos Hevostalli.netistä? Ja minä kun luulin, että lapsesi huostaanottoa koskevat keskusteluketjut olisi poistettu, niin paljon niissä oli herjauksiksi luokiteltavia heittoja sinua kohtaan.

    Todella hämmentävää.

    Luulisi, että Hevostalli.netin ylläpidolla olisi intressi suojella sinua, hoitaa elävää ja luovaa keskustelukulttuuria ja vähentää henkilöön (eli sinuun) käyviä loukkauksia. Ja sitten kaikkien herjausten jälkeen syyllinen oletkin sinä! Ei mitään tolkkua. Olet reilusti ja avoimesti keskustellut ihmisten kanssa Hevostalli.netissä. Teit sen tyylikkäästi, maltilla ja kiinnostavasti. Tekstisi olisivat informatiivista ja mielenkiintoista luettavaa.

    Sen sijaan päällesi käynyt moralistien kuoro edustaa ihmeellistä julmuutta ja aggressioita, joille he eivät voi esittää edes mitään asiallisia perusteita. Pelkkää hakkaamista ja turpiin läiskimistä. Tyhjät tynnyrit kolisevat eniten; täydellisen tietämättömät ovat kummallisen innokkaita ottamaan kantaa lastensuojelun nykytilaan Suomessa.

    Ja ne vanhemmat, jotka tietävät lastensuojelusta paljonkin omien kokemustensa takia, eivät uskalla puhua julkisesti mitään. Sosiaalikoneisto ja lastensuojelun erilaiset uhat ovat nuijineet nämä vanhemmat mykiksi. Monella kärsivällä ja huostaanoton kokeneella vanhemmalla on pelissä liian paljon: oman lapsen ja koko perheen hyvinvointi.

    VastaaPoista